fbpx
LOADING

Miten tehdä täydellinen ehostus perinteisistä kotisivuista tulevaisuuden liidimagneetiksi?

Miten tehdä täydellinen ehostus perinteisistä kotisivuista tulevaisuuden liidimagneetiksi?

by Mikko 14 elokuun, 2018
perinteiset kotisivut liidimagneetiksi

Menestyksekkään myyntiprosessin käyttäminen on tämän päivän internetmarkkinointia parhaimmillaan. Jos kelataan aikaa taaksepäin vaikkapa noin 10 vuoden verran, pelkät perinteiset kotisivut olivat tuolloin niin sanotusti ”se juttu”.

Tuolloin kotisivujen suurimpana tarkoituksena oli saada asiakas ottamaan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse hankkiakseen lisätietoja tai ostaakseen tarjottavan tuotteen tai palvelun.

Tuo tavoite ei yksinkertaisesti enää tänä päivänä riitä.

Asiakkaat osaavat vaatia nyt valmistettavien kotisivujen osalta paljon enemmän lisäarvoa tuottavaa sisältöä – kuin nähdäkseen jatkuvaa lisävaivaa soittamisen tai sähköpostin lähettämisen osalta.

Heille pitää tarjota niin paljon merkittävää arvoa ilmaiseksi eräänlaisen syötin tai sisäänheittotuotteen muodossa, jotta he haluavat antaa oman sähköpostiosoitteen palkinnoksi sinulle lisäarvon vastaanottamista vastaan.

Sivustolla vierailevan henkilön sähköpostin hankkiminen mahdollistaa samalla myyntisuppiloprosessin käyntiin polkaisemisen ja samalla laadukkaan sähköpostimarkkinoinnin tuottamisen.

Myyntisuppilon avulla pystyt kasvattamaan – ja lopulta maksimoimaan – yhdestä asiakkaasta saatavan liiketoiminnallisen hyödyn. Se mahdollistaa sitä kautta myös isomman asiakaskohtaisen markkinointibudjetin asiakkaan hankkimiseksi oman bisneksen pariin kilpailijan sijasta.

Markkinointimaailmassa tunnetun sanonnan mukaanhan se taho, joka käyttää eniten rahaa asiakkaan hankkimiseksi, voittaa kilpajuoksun asiakkaasta.

Tätä sanontaa on haastavaa lähteä toteuttamaan käytännöntasolla silloin, jos oma myyntisuppilo ei ole viritettynä niin kireäksi kuin mahdollista.

Mitkä ovat myyntisuppilon kolme välttämätöntä osaa?

Myyntisuppilo

Arvoportaikko johdattaa asiakkaan myyntisuppiloon

Menestyksekkään myyntisuppilon palasiin kuuluvat mm. sellaisia termejä ja käsitteitä kuin vastustamaton tarjous, arvoportaikko ja copywriting.

Ensiksi, vastustamaton tarjous tarkoittaa sitä, että asiakkaalle luodaan liiketoimintasi tuotteista ja palveluista jokin niin kiehtova kokonaisuus – tai kokonaisuuksia, etteivät he yksinkertaisesti voi vastustaa sitä. Heidän on siis tartuttava täkyyn.

Toisena käsitteenä oleva arvoportaikko kuvailee sitä prosessia, joka nostaa asiakkaan myyntisuppilon suulle askel askeleelta. Tarkoituksena on tarjota asiakkaalle yhä merkittävämpää lisäarvoa aina arvoportaikon askeleita korkeammalle kavutessa.

Tuotteesta tai palvelusta pyydettävä hinta korreloi lisäarvon kanssa samansuuntaisesti.

Kolmantena terminä oleva copywriting tarkoittaa puolestaan sitä, että tuotettavasta sisällöstä tehdään mahdollisimman myyvää, innostavaa ja mielenkiintoista. Siihen sisältyy olennaisena osana tietyn kaavan noudattaminen värikkäiden tarinoiden saattelemana.

Nämä edellä mainitut teemat on tärkeää valjastaa isoksi osaksi toimivaa myyntiprosessia ja kokonaisvaltaista myyntisuppiloa menestyksekkäiden liiketoimintojen eturintamassa.

Tarinaa pukkaa

Viimeisimmät blogiartikkelit

upeasti menestyvä myyntisuppilo
perinteiset kotisivut liidimagneetiksi

Related Articles

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *