fbpx
LOADING

Olisivatko myyntisuppilot ratkaisun avaimena taantuneen liiketoiminnan munalukkoon?

by Mikko elokuu 07, 2018
sisältömarkkinointi
Lukuaika: 2 minuuttia

Olet jo muutamia vuosia sitten saanut liiketoiminnan pyöräytettyä onnistuneesti käyntiin internetin alati kiihtyvässä virtuaalisessa maailmassa. Toisessa skenaariossa olet laittanut nimen sopimuspaperiin perinteisemmän kivijalkatoiminnan liiketilan vuokraamiseksi, jonka muste on jo ehtinyt kuivumaan olennaiseksi osaksi vitivalkoisen paperin ydintä.

Olet myös saanut kasattua yhteen oman pienen asiakaskuntasi, joille haluat tarjota parasta palvelua kerta toisensa jälkeen liiketoiminnan jatkuvuuden takaamiseksi. Samalla oma aikasi on ulosmitattu melko lailla maksimaalisella tasolla. Tämän vuoksi bisneksen skaalaaminen on tullut nykyisellä kokoonpanolla ja konseptilla kasvun tiensä päähän.

Tässä vaiheessa vaihtoehtoina ovat joko tyytyminen nykyiseen tilanteeseen ja oman elämäntilanteen mukavoittaminen vallitsevien lukujen mukaan – tai lähteä tekemään rohkeita liiketoimintaa kasvattavia muutoksia laittamalla oma bisnes ja persoona likoon oman unelmaelämän saavuttamiseksi.

Jälkimmäinen vaihtoehto kuulostaa jotenkin aavistuksen verran absurdilta ja liian isoja muutoksia vaativalta tematiikalta. Ensin mainittu tuntuu puolestaan helpolta, vaivattomalta ja saavutetulta – sekä nimenomaan oman mukavuusalueen sisäpuolella olevalta ja hallitsevalta seikalta.

Meissä yrittäjähenkisissä ihmisissä on kuitenkin jokin sisäinen liekki ja palo, jotka haluavat haastaa vallitsevaa tilannetta kerta toisensa jälkeen. Me emme tyydy ensimmäisen vaihtoehdon kuvailemaan tilanteeseen – kuin vain pienen hetken ajan.

Elämästä ja sen sisältämistä saavutetuista asioista pitää kuitenkin osata nauttia hetken ajan. Muutenhan missään ei olisi minkäänlaista inhimillistä järkeä.

Tämä hetki vaihtelee yrittäjähenkisestä ihmisestä ja hänen elämäntilanteestaan riippuen. Jossain vaiheessa tämä sisäinen roihu kuitenkin ilmoittaa olemassaolostaan ja alkaa kasvattamaan halua lähteä tavoittelemaan uusia asioita isommin ja laadukkaammin kuin mihin aiemmin on kyennyt.

Mistä sitten löytyvät keinot oman liiketoiminnan kasvattamiseksi?

Alan kirjallisuuden lukeminen, valloillaan olevien trendien tutkiminen sekä suurempien yritysten toiminnan tarkempi tarkastelu ovat teemoja, jotka nousevat tässä vaiheessa tiiviisti esiin. Pelkästään nämä seikat eivät kuitenkaan riitä tuon sisäisen palon levittämistä entistä laajemmille alueille.

Siihen tarvitaan jokin erityinen mauste.

Tätä maustetta on hyödynnetty erilaisissa perinteisissä liiketoimintamallien keitoksissa jo pitkään – joko tiedostetusti tai tiedostamattomasti. Kun internet ja sen mahdollistamat työkalut lisätään tuohon samaan soppaan, saadaan lautaselle ratkaisu liiketoiminnan stagnaattisen tilan eheyttämiseksi.

Tämä ratkaisu on myyntisuppilot.

Myyntisuppilot

Myyntisuppiloiden hyödyntäminen liiketoiminnan kehittämiseksi on erittäin tehokas keino bisneksen kasvattamiseen, samasta asiakkaasta saatavan tulon nostamiseen sekä myös oman itsensä vapauttamiseen yrityksen pullonkaulana toimimisen suhteen.

Sinun ei myöskään tarvitse hakea ulkopuolista rahoitusta jakaaksesi kontrollia oman visiosi ulkopuolelle niin halutessasi.

Myyntisuppiloiden menestyksekäs hyödyntäminen nimittäin mahdollistaa kasvaneiden tulojen sijoittamisen takaisin mainontaan ja markkinointiin. Ne puolestaan vauhdittavat samalla uusien kassavirtaa tuottavien liidien täyttämän pyörän pyörimistä liiketoiminnan kasvu-urille.

Mikäli myyntisuppilot kuullostavat mielestäsi kokeilemisen arvoiselta teemalta oman liiketoimintasi kehittämiseksi, niin käy tutustumassa tarkemmin neljään eri teemaan myyntiprosessin tehostamisen osalta täältä sekä ole yhteydessä minuun Yhteydenottolomakkeen kautta.

Nappaa samalla myös Verkosta Vapauteen – kirja talteen sivun oikeasta laidasta, mikäli oma myyntisuppiloita hyödyntämättä oleva liiketoimintamalli on vielä löytämättä. Näin voit laittaa homman rokkaamaan toimivaksi todettujen mallien mukaisesti heti ensi askeleesta alkaen!

Tarinaa pukkaa

Viimeisimmät blogiartikkelit

upeasti menestyvä myyntisuppilo
perinteiset kotisivut liidimagneetiksi

Related Articles

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *