fbpx
LOADING

My Interview to Internet Marketing Mastery – online course

My Interview to Internet Marketing Mastery – online course

by Mikko elokuu 16, 2019

Ohesta löytyy allekirjoittaneen haastattelu digitaalisen markkinoinnin ja sähköpostimarkkinointi teeman ympäriltä yhdessä Roope Kiutun kanssa. Teimme haastattelun englannin kielellä kuluneen kesän aikana, joten pahoittelut heti kättelyssä Suomessa vietetyn ajan kangistamasta kielestä!

Lukuaika: 2 minuuttia

Videon kesto: 54 minuuttia

Roope halusi siis haastatella minua liittyen hänen juuri julkaisemaansa Internet Marketing Mastery -verkkokurssiin erityisesti sähköpostimarkkinoinnin osalta. Keskustelemme sähköpostimarkkinoinnin ohessa myös useampaan otteeseen koko internetmarkkinointiin ja nettibisnekseen liittyen, joten älä anna sähköpostimarkkinointi teeman turhaan säikäyttää sinua karkuun.

Mikäli siis englannin kieli sujuu tyydyttävällä tavalla ja haluat tutustua tarkemmin tuntemuksiini sähköpostin käyttämisestä yhtenä osana nettibisnestä, niin napsauta vain alla oleva video käyntiin.

Jos haluat oppia tekemään sähköpostimarkkinointia toimivaksi todistetun suunnitelman mukaisesti, niin tsekkaa myös Roopen tuore Internet Marketing Mastery -verkkokurssi tästä.

Jakso löytyy oheisen videon lisäksi myös audioversiona Verkosta Vapauteen – podcast-sivuston kautta tämän linkin kautta.

Roope kysyy minulta haastattelun aikana vastauksia seuraaviin 10 sähköpostimarkkinointi kysymykseen:

  1. Kuka olet ja millainen tausta sinulla on internetmarkkinoinnin parissa?
  2. Mitä on sähköpostimarkkinointi ja mikä on sähköpostimarkkinoinnin tärkein tavoite?
  3. Olemme jutelleet kanssasi monesti sähköpostimarkkinoinnista ja olemme samaa mieltä siitä, että se on tehokas tapa tehdä internetmarkkinointia ja tienata elantoa. Miksi pidät sähköpostimarkkinoinnista?
  4. Haluaisitko kertoa jonkun lyhyen tarinan/esimerkin onnistuneesta sähköpostimarkkinoinnista omassa bisneksessäsi (Se voi olla joku erittäin yksinkertainenkin esimerkki)?
  5. Mikä on mielestäsi paras tapa hankkia tilaajia sähköpostilistalle?
  6. Miten saada tilaajasta ostajia? Miten saada ihmiset toimimaan haluamallasi tavalla ja käytännössä tekemään asioita eikä vain “tsekkaamaan emaileja”?
  7. Mikä on yleisin sudenkuoppa/haaste, jonka aloittelijat kohtaavat (Voi olla mikä tahansa. Tekninen haaste, pääkopan sisällä oleva haaste, tuen puute, tai mikä tahansa mikä olet huomannut)?
  8. Miten näitä sudenkuoppia voi välttää ja miten niistä voi päästä yli?
  9. Kerro 1-3 käytännöllistä vinkkiä, jonka aloittelija voi suoraan laittaa käytäntöön? Esim. Sähköpostin sisältöön, otsikkoon tai linkkeihin, tilaajien keräämiseen, myyntiin tai mihin tahansa liittyen.
  10. Haluaisitko loppuun sanoa jotain rohkaisun sanoja ihmiselle, joka nyt katsoo tätä videota ja on oman “sähköpostimarkkinointi uran” alkuvaiheessa? Haluaisitko loppuun sanoa myös joitain rohkaisun sanoja ihmiselle, joka nyt katsoo tätä videota ja on oman “sähköpostimarkkinointi uransa” alkuvaiheessa?

Voit myös tutustua aiemmin julkaisemani kaksiosaisen blogipostauksen ensimmäiseen osioon sähköpostimarkkinoinnin perusteista tästä.

Tarinaa pukkaa

Viimeisimmät blogiartikkelit

upeasti menestyvä myyntisuppilo
perinteiset kotisivut liidimagneetiksi

Related Articles

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *